تبلیغ عجیب اینستاگرام; یافتن گنج سلیمان، داریوش سوم و…

تبلیغ عجیب اینستاگرام;  یافتن گنج سلیمان، داریوش سوم و…

اگر در گوگل جستجو کنید، فهرست بلندبالایی از گنجینه های مختلف و غبطه برانگیز به شما ارائه می شود. از گنجینه سلیمان، گنجینه داریوش سوم و…

به گزارش صبح به نقل از جام جم، این روزها همه چیز به سرعت در حال پیشرفت و به روز شدن است.

با بهره مندی از تکنولوژی و تبلیغات، گنج یابی نیز از این قاعده مستثنی نیست! نشانه آن است که در صفحات مجازی از گنج های عجیب و غریب یاد می شود، ابزار گنج یابی برای فروش عرضه می شود و برخی خود را استاد و نخبه بلامنازع رمزگشایی و رمزگشایی نمادهای باستانی معرفی می کنند.

برخی پا را فراتر می گذارند و کلاس ها و کارگاه های عملی و میدانی گنج یابی برگزار می کنند تا ابزار گنج یابی خود را به تشنه گنج یاب ها قالب بزنند و از این طریق گروه هایی متشکل از متخصصان و کارآموزان گنج دوست خود را تشکیل دهند.

کارآموزانی که با خرید فلزیاب و یا شرکت در این گونه کلاس ها امید به استادی دارند و می توانند به حفاری های غیرمجاز در مناطق و تپه های باستانی و غارت آشکار میراث فرهنگی این سرزمین بپردازند.

این روزها اگر کلمات «گنج» و «عتیقه» را در گوگل جستجو کنید، فهرست بلندبالایی از گنجینه های متنوع و غبطه برانگیز را در اختیارتان قرار می دهد. از گنج حضرت سلیمان، گنج داریوش سوم، گنجینه شهر زیرزمینی تخت جمشید، گنجینه زیرزمینی غار نخجیر، تا گنجینه فاروق، گنج گچساران، گنجینه شهرری، گنجینه شاه. عباس، گنجینه شهر زیرزمینی گنبدکاووس و…

پشت این فهرست طولانی از گنجینه های عجیب نام افراد وجود دارد. افرادی با هویت جعلی و غیر جعلی که با بهره مندی از تجهیزات کامل و تبلیغات بدون ترس و نگرانی به میدان آمده اند تا راه های رسیدن به گنجینه های افسانه ای را به عشق گنج نشان دهند.

آنها حرفه ای هستند، کارشان را خوب بلدند، مثلاً یک کاسه آب روی سنگ ها می ریزند و از رد آنها توهم می بافند که این نقشه گنجی است که روی سنگ افتاده است!

گاهی در کنار کتیبه ها یا سوراخ ها یا محوطه ها و ساختمان ها می ایستند و اعلام می کنند که اگر 500 پله به چپ یا 700 پله به راست بروید و چند متر در زمین یا دیوار یا خرابه یا غار حفر کنید، خواهید دید. یک گنج.

آنها هم پا به کفش باستان شناسان می گذارند و گاهی خود را به عنوان یک باستان شناس حرفه ای و نخبه تظاهر می کنند که اگر آگاه باشید و بدانید که تعداد باستان شناسان کشور کم است و تقریباً همه آنها همدیگر را می شناسند، به زودی به آنها پی خواهید برد. دروغ. به راحتی ویدیو می گذارند که ما فلان جا هستیم که رمزگشایی کنیم؟!

ادعای متخصص بودن دارند و از ترجمه و کارشناسی خطوط باستانی، رمزگشایی آثار و نشانه های گمانه زنی گرفته تا قیمت گذاری اقلام باستانی و کارشناسی سنگ و جواهرات و البته فلزیاب هم می فروشند.

کلاس آموزش گنج یابی در کویرهای جرقویه

مدتی است که یکی از آنها ملقب به «پوآرو» که یکی از شعبه های اینستاگرام این منطقه است و 142 هزار فالوور دارد، سر و صدا کرده است.

او در فیلمی که اواخر تیرماه منتشر شد، از برپایی کلاس آموزشی با 140 خودرو و حضور بیش از 500 نفر در بیابان های اصفهان خبر داد.

البته این خبر با واکنش شدید و سریع باستان شناسان، فعالان میراث فرهنگی و اصحاب رسانه مواجه شد و همزمان رئیس یگان حفاظت میراث فرهنگی استان اصفهان و رئیس کلانتری جرقویه وارد عمل شدند.

این موضوع به صورت ویژه در دستور کار یگان حفاظت میراث فرهنگی استان اصفهان، فرماندهی انتظامی و دادسرای استان قرار گرفت، بلافاصله عملیات شناسایی و دستگیری سودجویان و سازمان دهندگان این کاروان آغاز شد و پس از درگیری بین عوامل و سودجویان، سه متهم در این رابطه دستگیر شدند. سه نفر منهای پوآرو.

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی کشور گفت: احکام سنگینی برای این افراد صادر شده تا عبرت دلالان میراث فرهنگی باشد.

. رحمت اللهی انگیزه این افراد را کسب منافع، معروف شدن در فضای مجازی و افزایش فالوور در صفحات اجتماعی عنوان کرد.

نوشته آگهی عجیب اینستاگرام; یافتن گنج سلیمان، داریوش سوم و… اولین بار در صبح. ظاهر شد.