علت پاره شدن لباس در ماشین لباسشویی چیست؟ به همه دلایل نگاه کنید

علت پاره شدن لباس در ماشین لباسشویی چیست؟ به همه دلایل نگاه کنید

آیا تا به حال با صحنه تلخ پاره شدن یا ساییدگی لباس های جدیدتان پس از اتمام کار ماشین لباسشویی مواجه شده اید؟ آیا می دانید دلیل شکستن لباس ها در ماشین لباسشویی چیست؟ آیا این مشکل از لباسشویی است یا ماشین لباسشویی؟ آیا برنامه شستشوی اشتباه باعث پارگی لباس در ماشین لباسشویی می شود؟
پارگی لباس هنگام شستن لباس مشکلی است که اکثر مردم حداقل یک بار با آن مواجه شده اند. گاهی این اتفاق به دلیل تنظیمات نادرست دستگاه یا استفاده از شوینده های قوی و گاهی به دلیل بی کیفیتی یا خرابی ماشین لباسشویی رخ می دهد. اما نگران نباشید! در این مقاله بازیگرها قصد داریم 10 دلیل شکستن لباس ها در ماشین لباسشویی را بررسی کنیم و راه حل هایی را برای رفع مشکل و جلوگیری از آسیب دیدن لباس به شما آموزش دهیم؛ پس با ما همراه باشید

چرا ماشین لباسشویی لباس ها را پاره می کند؟

در زیر با مهم ترین دلایل شکستن لباس ها در ماشین لباسشویی آشنا می شویم و هر کدام را به تفصیل توضیح می دهیم:

1- وجود اجسام تیز یا سخت روی لباس

اولین علت پارگی لباس در ماشین لباسشویی وجود اجسام خارجی تیز در ماشین لباسشویی است. اگر اشیایی مانند سکه، کلید، گیره‌های فلزی یا زیپ‌های باز روی لباس باشد، این اقلام می‌توانند به لباس‌های دیگر گیر کنند و در حین چرخش گلدان باعث پارگی شوند. تاثیر این اشیاء بیشتر بر روی پارچه های ظریف و حساس است و در درازمدت حتی می توانند به ظرف ماشین لباسشویی آسیب برسانند و یا خراش دهند. در این صورت با هر بار شستن لباس، مشکلات مختلفی پیش می آید که باعث آسیب بیشتر لباس می شود.

2- ماشین لباسشویی را اضافه بار کنید. یکی از دلایل مهم شکستن لباس در ماشین لباسشویی.

دلیل دوم شکستن لباس در ماشین لباسشویی پر شدن بیش از حد درام است. پر شدن بیش از حد مخزن فشار زیادی به دستگاه وارد می کند. از طرفی لباس ها فضای کافی برای حرکت آزاد ندارند و به درستی تمیز نمی شوند. این وضعیت می تواند باعث چسبیدن لباس ها به یکدیگر یا به داخل دستگاه شود که در نهایت منجر به کشیده شدن و پاره شدن پارچه ها می شود.

3- وزن کم لباس در ماشین لباسشویی

برخی تصور می کنند که اگر هر بار ماشین لباسشویی را با ظرفیت کم روشن کنند، فشار کمتری به ماشین وارد می شود. اما این تصور کاملاً اشتباه است. زیرا مقدار کم لباس مانند بار بیش از حد می تواند فشار زیادی به ضربه گیر ماشین لباسشویی وارد کند. علاوه بر این، به دلیل چرخش بیش از حد، پارچه لباس ممکن است آسیب ببیند و باعث ایجاد سوراخ یا پارگی در لباس شود. برای جلوگیری از این مشکل، همیشه ایده خوبی است که حداقل یک سوم تا نیمی از ظرفیت دیگ را پر کنید و سپس ماشین لباسشویی را روشن کنید.

4- انتخاب اشتباه برنامه شستشو

انتخاب برنامه شستشوی اشتباه دلیل شکستن لباس ها در ماشین لباسشویی است

انتخاب برنامه شست و شوی اشتباه به خصوص برای لباس های ظریف، چهارمین علت شکستن لباس ها در ماشین لباسشویی است. سرعت چرخش بالا، زمان چرخش طولانی و آب داغ برای پارچه های ظریف مناسب نیست و می تواند باعث کشیدگی و پارگی جدی لباس شود. بهتر است همیشه قبل از شستن لباس های همجنس آن ها را جدا کرده و در یک مرحله با برنامه مناسب بشویید تا کمتر آسیب ببینند.

5- لباس ها در ماشین لباسشویی می شکند زیرا دمای آب در دمای مناسب تنظیم نشده است.

پنجمین دلیل شکستن لباس در ال جی و سایر برندهای ماشین لباسشویی، انتخاب دمای نامناسب آب برای شستن لباس است. استفاده از آب داغ برای شستن لباس های ظریف یا ظریف می تواند شکل پارچه را تغییر داده و استحکام آن را کاهش دهد. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است همیشه دمای آب را با توجه به نوع پارچه و دستورالعمل های نوشته شده روی لباس تنظیم کنید. همچنین اگر لباس شما دمای صحیح را ثبت نمی کند، از برنامه هایی با دمای کمتر استفاده کنید.

6- از کیسه شستشو برای لباس های حساس استفاده نکنید

کیف برای شستن لباس های ظریف

استفاده از کیسه های مخصوص از آسیب دیدن کفش یا پارگی لباس در لباسشویی جلوگیری می کند.
لباس های ظریف و ظریف مانند پنبه، ابریشم، ساتن یا پشم نیاز به مراقبت ویژه دارند. اگر این لباس‌ها را بدون استفاده از کیسه لباسشویی مخصوص داخل ماشین لباسشویی قرار دهید، ممکن است با لباس‌های دیگر یا قسمت‌های داخلی ماشین تماس پیدا کند. صدمه دیدن علت پارگی لباس در ماشین لباسشویی سامسونگ نیز می تواند به دلیل همین مشکل باشد. زیرا بدون استفاده از کیسه شستشو، لباس ها تحت فشار و کشش بیش از حد قرار می گیرند. علاوه بر کیسه شستشو، برای شستن لباس های ظریف می توانید از مینی واش نیز استفاده کنید.

7- پارچه یا لباس بی کیفیت

دلیل هفتم شکستن لباس ها در ماشین لباسشویی این است که پارچه لباس مرغوب نیست یا لباس کهنه و پارچه پوسیده است. این پارچه ها بیشتر در معرض پارگی هستند و با کوچکترین مشکلی سوراخ، نخ یا پارگی پیدا می کنند. شستن مکرر لباس‌ها با برنامه‌های سنگین یا دمای بالا نیز می‌تواند سریع‌تر از حد معمول به لباس‌ها آسیب بزند و پوسیده شود. برای پیشگیری و رفع این مشکل توصیه می شود از برنامه های سبک با دور موتور کمتر یا برنامه هایی برای لباس های حساس مانند برنامه لباس نوزاد استفاده کنید.

8- ساییدگی یا آسیب دیدن درب ماشین لباسشویی

درب آسیب دیده دلیل پاره شدن لباس در ماشین لباسشویی است

درب های ماشین لباسشویی، به ویژه برندهایی مانند ماشین لباسشویی پاکشوما، ممکن است به مرور زمان فرسوده یا خراب شوند. اگر لاستیک اطراف در ترک خورده یا آسیب دیده باشد، ممکن است لباس در حین شستشو گیر کند و در اثر فشار یا اصطکاک با دیگ پاره شود. این مشکل معمولاً به دلیل عدم نگهداری و تعمیر به موقع دستگاه ایجاد می شود. بنابراین برای رفع این مشکل توصیه می کنیم ابتدا علت پارگی لباس ها را در ماشین لباسشویی پاکشوما یا هر برندی که دارید شناسایی کنید و اگر مشکل از لاستیک است، از تکنسین برای تعویض یا تعمیر آن کمک بگیرید. .

9- مشکل داشتن یقه نمکی یا تیغه های داخلی ماشین لباسشویی

تیغه های داخلی ماشین لباسشویی که به آن یقه نیز می گویند نقش حیاتی در شستن لباس ها دارد. این تیغه ها با حرکت دادن لباس ها در جهات مختلف به شستشوی یکنواخت و تمیز کردن کامل آن ها کمک می کنند. اگر یقه آسیب دیده باشد، ممکن است به لباس شما آسیب برساند یا باعث پارگی و سوراخ شدن آن شود. با گذشت زمان و استفاده مکرر از واشر، زبانه های یقه واشر ممکن است شل شوند یا به درستی جا نشوند. حتی در نتیجه رسوب خمیر و مواد شوینده، سطح آن می تواند زبر شده و به لباس آسیب برساند.

10- استفاده از ماشین لباسشویی بدون سرویس منظم

حل مشکل شکستن لباس در ماشین لباسشویی با سرویس ماشین

آخرین دلیل شکستن لباس ها در ماشین لباسشویی عدم سرویس و نگهداری منظم دستگاه است. ماشین لباسشویی مانند همه لوازم برقی و مصرفی نیاز به سرویس دهی منظم دارد تا اگر قطعه ای ایراد داشت زودتر رفع شود و باعث خرابی و مشکلات جدی نشود. در سرویس دوره ای کلیه قطعات داخلی از قبیل شوفاژ، لاستیک دور درب، داشبورد، تایمر، شیر برقی، پمپ تخلیه و … چک می شود. برای اطمینان از عدم وجود مشکل علت پارگی لباس در ماشین لباسشویی اسنوا و سایر برندهای ایرانی و خارجی با تعمیر و نگهداری منظم و بررسی قطعات متحرک به راحتی قابل حل است. با توجه به اینکه قیمت ماشین لباسشویی اسنوا و سایر برندها هر روز افزایش می یابد، می توانید عمر ماشین لباسشویی را چندین سال افزایش دهید و با سرویس به موقع ماشین، هزینه های خود را مدیریت کنید.

راهکارهایی برای جلوگیری از شکستن لباس ها در ماشین لباسشویی

برای جلوگیری از پارگی یا سوراخ شدن لباس‌هایتان در ماشین لباسشویی، می‌توانید موارد زیر را انجام دهید:

  • از ریختن مواد شوینده به مقدار زیاد برای شستن لباس ها خودداری کنید.
  • برای شستن لباس ها از سفید کننده یا مواد شوینده بسیار قوی استفاده نکنید. زیرا می تواند به بافت پارچه یا خود ماشین لباسشویی آسیب برساند.
  • در حین شستشو و در مرحله دوم آبکشی، مقدار کمی سرکه سفید داخل جاپودری بریزید تا بقایای مواد شوینده از روی لباس خارج شود و بافت پارچه پوسیده نشود.
  • همیشه واشر را به اندازه ظرفیت قابلمه پر کنید.
  • برای شستن لباس ها از برنامه هایی استفاده کنید که سرعت خشک شدن کمتر و سرعت موتور کمتری دارند.
  • هرگز پودر را مستقیماً روی لباس نریزید. زیرا باعث تمیز نشدن و پوسیدگی لباس می شود.
  • دمای آب شستشو را با توجه به نوع و درجه کثیفی لباس ها تنظیم کنید.
  • به طور دوره ای داخل واشر را با چراغ قوه چک کنید تا از سالم بودن آن و یقه ها مطمئن شوید.

خلاصه

در این مقاله با 10 دلیل پاره شدن لباس در ماشین لباسشویی آشنا شدیم و راه حل های عملی برای رفع یا جلوگیری از این مشکل را یاد گرفتیم. با رعایت نکات ذکر شده به راحتی می توانید از بروز این مشکل جلوگیری کرده و طول عمر لباس های خود را افزایش دهید. برای جلوگیری از شکستن لباس ها در لباسشویی چه راهکارهایی دارید؟ شما می توانید نظرات و سوالات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.