چین بزرگترین مرکز انرژی های تجدیدپذیر جهان را می سازد – بازیگرها – زندگی با فناوری – – https://bazigarha.com/
بر اساس گزارش های منتشر شده، شی جین پینگ رئیس جمهور چین اعلام کرد که دولت چین قصد دارد بزرگترین مرکز جهانی تولید انرژی های تجدیدپذیر ساختن
این حرکت بخشی از یک پروژه گستردهتر به رهبری دولت چین است که پس از تکمیل، ۴۵۵ گیگاوات انرژی تجدیدپذیر با استفاده از توربینها و پنلهای خورشیدی تولید میکند. این پروژه که در فاصله 500 کیلومتری شهر پکن در مغولستان داخلی اجرا می شود، یک پروژه بزرگ انرژی های تجدیدپذیر در دل بیابان های این منطقه است و قرار است به یکی از بزرگترین پروژه های تولید انرژی های تجدیدپذیر تبدیل شود. انرژی. مراکز در جهان
طبق برنامه ریزی ها، چین قصد دارد تا پایان این دهه 225 پایگاه تولید انرژی های تجدیدپذیر بسازد. این تصمیم با هدف افزایش توان تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر و نشان دهنده تعهد چین به کاهش استفاده از سوخت های فسیلی و حفاظت از محیط زیست است.
ادامه مطلب را در زیر بخوانید
بیشتر بخوانید:
- سازمان انرژی اتمی: ایران اورانیوم کافی برای ساخت بمب هسته ای دارد
- 18 کشور جهان توافق نامه بین المللی برای تضمین هوش مصنوعی را امضا کردند
- کشف حیات در یک سیاره فراخورشیدی؛ یافته های جدید جیمز وب وجود حیات در سیارات دیگر را تایید می کند
چین در حال ساخت بزرگترین مرکز تولید انرژی های تجدیدپذیر جهان است
بر اساس گزارش بلومبرگ، چین بیشترین میزان انرژی تجدیدپذیر را تولید می کند که با اندازه شبکه برق هند، سومین سیستم بزرگ برق در جهان قابل مقایسه است.
اگرچه اکثر جزئیات برنامه های توسعه بیابان چین در دسترس عموم نیست و تنها منبع اصلی سخنرانی شی در مورد چشم انداز استراتژیک سال 2021 است، خبرنگاران بلومبرگ با بازدید و بررسی اسناد دولتی اولین برآورد خود از پیشرفت این پروژه را ارائه کرده اند.
بررسی ها نشان می دهد که چین با توسعه انرژی خورشیدی و بادی در حال شکستن رکورد جهانی استفاده از انرژی سبز است. این کشور قصد دارد تا سال 2030 ظرفیت انرژی های تجدیدپذیر خود را به 3.9 تراوات افزایش دهد که حدود سه برابر ظرفیت موجود در سال 2022 است.
تجزیه و تحلیل استراتژی بیابان چین حاکی از نصب حدود 90 گیگاوات از ظرفیت کل 97 گیگاوات برای فاز اول پروژه ها قبل از پایان سال است.
تا اوایل این ماه، حدود یک سوم از ظرفیت این ابرپروژه تکمیل شده بود و نیمی دیگر در دست ساخت و توسعه بود. توسعه دهندگان چینی در تلاش هستند تا پروژه ها را قبل از پایان سال به پایان برسانند و از ضرب الاجل دولتی استفاده کنند. یک گیگاوات معادل ظرفیت یک راکتور هسته ای معمولی است، بنابراین این مگا پروژه ظرفیت بسیار بالایی خواهد داشت.
بخش اولیه این ابرپروژه عمدتاً در مناطق بیابانی چین از جمله شمال گبی و غرب تکلا ماکان واقع شده است. این دو منطقه مرزی که در گذشته از مناطق استراتژیک چین محسوب می شدند و توسط امپراتوری چین برای مبارزه با مهاجمان استفاده می شد، نقش مهمی در توسعه ملی چین خواهند داشت.
مناطق کویری شرایط بسیار مناسبی را برای پروژه های تجدیدپذیر فراهم می کند. این مناطق دارای آسمان صاف و سطح بازی هستند که به آنها امکان می دهد با نور خورشید بهره وری بالایی داشته باشند و بادهای شدید در این مناطق امکان استفاده از انرژی باد را فراهم می کند. جمعیت کم این مناطق نیز ساخت این نوع پروژه ها را تسهیل می کند. علاوه بر این، زمین در این مناطق قیمت پایین تری دارد که امکان اجرای پروژه های تجدیدپذیر را با صرفه اقتصادی و هزینه کمتر فراهم می کند. از سوی دیگر، عدم وجود رقابت در زمینههای مختلف مانند کشاورزی یا مالکیت، این مناطق را به منبع انرژی ارزانتری تبدیل میکند. به همین دلیل انرژی تولید شده از این پروژه ها به یکی از ارزان ترین منابع انرژی در جهان تبدیل می شود.
شرکت های دولتی از جمله علاقمندان به این پروژه عظیم هستند. برخی از این شرکت ها شامل شرکت های برقی معتبر مانند China Energy Investment، China Three Gorges، China Datang، China Huaneng و State Power هستند.
علاوه بر این، سه پروژه بزرگ دیگر نیز در پایان این دهه راه اندازی خواهد شد. به این ترتیب 358 گیگاوات دیگر ظرفیت انرژی خورشیدی و بادی به چین اضافه خواهد شد.
چین در حال ساخت یک شبکه سراسری از خطوط انتقال برق جدید برای مهار برق تولید شده توسط این تاسیسات سبز است. ایجاد این شبکه برق جدید نیاز به سرمایه گذاری حدود 300 میلیارد دلاری دارد و چندین دهه طول خواهد کشید. در حال حاضر، چین حدود 30 پروژه خط انتقال نیرو را تکمیل کرده است، در حالی که پروژه های مشابه کمتری در سراسر جهان وجود دارد.
در حال حاضر، کانالهای انتقال برق چین کم استفاده هستند و بیشتر انرژی تولید شده توسط نیروگاههای زغالسنگ را انتقال میدهند. اما در آینده نقش این کانال ها انتقال انرژی سبز است.
شرکت ملی الکتریک چین که در حال حاضر برق 1.1 میلیارد شهروند چینی را تامین می کند، سال گذشته یک پروژه 21 میلیارد دلاری را برای ساخت خطوط انتقال برق آغاز کرد.
دیدگاه دیگری نیز در این زمینه وجود دارد که به جای انتقال برق از مناطق کویری به مناطق پرمصرف، مصرف کنندگان اصلی را به مناطق تولید برق بیاورید. به عنوان مثال، مرکز صنعتی بائوتو در مغولستان داخلی، که زمانی به عنوان یک مرکز بزرگ زغال سنگ و فولاد شناخته میشد، اکنون خود را به عنوان «شهر سیلیکونی سبز جهان» معرفی میکند و در تلاش است تا کارخانههایی بسازد که از انرژیهای ارزان و تجدیدپذیر استفاده کنند. نیمه هادی.
شرکت های تولید پنل های خورشیدی و توربین های بادی نیز از این طرح استقبال کردند و جذب مناطق شمالی کشور شدند. چین پیش بینی می کند که تا سال 2050 حداقل 386 میلیارد دلار در سال در تامین انرژی خود سرمایه گذاری کند. این شرکت های تولید کننده تجهیزات می توانند سهم بسزایی در این سرمایه گذاری عظیم داشته باشند.
Lori Millivirta، تحلیلگر ارشد در تحقیقات انرژی و هوای پاک (CREA)، معتقد است که ظرفیت انرژی خورشیدی، بادی، هسته ای و برق آبی در حال حاضر برای پاسخگویی به تقاضای انرژی چین کافی است و حتی ممکن است در آینده از آن پیشی بگیرد. وی تصریح کرد: اگر روند توسعه به همین منوال پیش برود، میزان آلودگی چین کاهش یافته و وارد «روند نزولی ساختاری» می شود.
بیشتر بخوانید:
- چهارمین پارک بزرگ خورشیدی جهان در ابوظبی در حال ساخت است
- محققان سنگاپور موفق شدند از پر مرغ برق تولید کنند!
- تولید برق از فاضلاب؛ این باکتری های مهندسی شده آینده انرژی جهان هستند!
- ساخت پارک های خورشیدی در فضا; تحقیقات جالب بریتانیایی ها در مورد ذخیره انرژی.
نظر شما درباره ساخت بزرگترین مرکز تولید انرژی های تجدیدپذیر در جهان در چین چیست؟ نظرات خود را با بازیگرها و اخبار فناوری با ما بمان.
چین بزرگترین مرکز انرژی های تجدیدپذیر جهان را می سازد – بازیگرها – زندگی با فناوری – – https://bazigarha.com/
ارسال نقد و بررسی