گوگل ایده های ناب خود را اعلام کرد. این غول تکنولوژی می خواهد دنیای فیزیکی با هوش مصنوعی شبیه سازی کند است و به دنبال متخصصان نخبه برای اجرای آن هستند.
گوگل در تلاش است تا دنیای فیزیکی را با هوش مصنوعی شبیه سازی کند و مدل هایی بسازد که قادر به بازآفرینی دنیای واقعی باشند. این پروژه جدید، تحت مدیریت یکی از اعضای سابق شرکت هوش مصنوعی OpenAIابزارهایی را برای ساخت مدل های عظیم و تعاملی ایجاد می کند.
هدف گوگل استفاده از مدل های پیشرفته برای ایجاد شبیه سازی های دقیق از دنیای واقعی و کمک به پیشرفت هوش عمومی مصنوعی است. این تلاشها با استفاده از دادههای ویدئویی و شبیهسازهای سهبعدی، به سرعت در حال پیشرفت هستند و میتوانند تأثیرات قابلتوجهی بر صنایع مختلف، از جمله بازیهای ویدیویی و آموزش روباتها داشته باشند.
گوگل می خواهد دنیای فیزیکی را با هوش مصنوعی شبیه سازی کند
گوگل در حال تشکیل تیم جدیدی است که مسئول توسعه مدل های هوش مصنوعی است که قادر به شبیه سازی دنیای فیزیکی هستند. این تیم تحت نظر Google DeepMind کار خواهد کرد و توسط بروکس، رهبر سابق پروژه تولید ویدیوی سورا OpenAI رهبری خواهد شد. بروکس در شبکه اجتماعی اعلام کرد که این تیم به دنبال استخدام افرادی برای ساخت مدل های تولیدی بزرگ است که می تواند جهان را شبیه سازی کند.
تیم جدید گوگل با استفاده از تجربیات پروژه هایی مانند Jamnai، Vio (مدل تولید ویدیوی گوگل) و Jeni (یک مدل واقعی شبیه سازی دنیای سه بعدی) با آن مواجه هستند. مدل Genie که در دسامبر گذشته معرفی شد، می تواند دنیای بازی را به صورت سه بعدی شبیه سازی کند.
یکی از اهداف این پروژه جدید توسعه ابزارهایی برای تولید تعاملی در زمان واقعی است و گوگل قصد دارد این مدل ها را به سطح بالاتری از محاسبات برساند. به گفته گوگل، این مراحل در نهایت می تواند به پیشرفت هوش عمومی مصنوعی (AGI) کمک کند.
شرکتها و استارتآپهای دیگری مانند World Labs، Decart و Odyssey نیز در این زمینه فعالیت میکنند و معتقدند که میتوان از مدلهای شبیهسازی در دنیای واقعی برای ساخت بازیهای ویدیویی، فیلم و شبیهسازی آموزشی برای روباتها استفاده کرد. با این حال، این فناوری ها با نگرانی هایی از سوی برخی از هنرمندان و استودیوهای بازی مواجه شده است.
بسیاری از این شرکت ها به ویژه اکتیویژن بلیزارد از هوش مصنوعی برای کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری استفاده می کنند که باعث کاهش فرصت های شغلی در این صنعت خواهد شد. یک مطالعه توسط انجمن انیمیشن نشان می دهد که تا سال 2026، بیش از 100000 شغل در صنایع فیلم، تلویزیون و انیمیشن در ایالات متحده تحت تأثیر پیشرفت های هوش مصنوعی قرار خواهند گرفت.
همچنین بحث کپی رایت وجود دارد. از آنجایی که برخی از مدلهای شبیهساز دنیای واقعی با استفاده از ویدیوهای بازی ویدیویی آموزش داده میشوند، این امر میتواند منجر به شکایت از سوی شرکتهای بازی شود. گوگل که مالک یوتیوب است، میگوید مجوزهای لازم برای استفاده از ویدیوهای یوتیوب برای آموزش این مدلها را تحت شرایط سرویس این پلتفرم دارد، اما هنوز جزئیاتی در مورد ویدیوهای خاص مورد استفاده در این مدلها منتشر نکرده است.
بیشتر بخوانید:
ارسال نقد و بررسی