قانون جدید استرالیا: شرکت های بزرگ فناوری باید به رسانه ملی – بازیگرها غرامت بپردازند

قانون جدید استرالیا: شرکت های بزرگ فناوری باید به رسانه ملی – بازیگرها غرامت بپردازند

دولت استرالیا اعلام کرده است که قصد دارد قانون جدیدی را معرفی کند که بر اساس آن شرکت‌های بزرگ فناوری ملزم به پرداخت غرامت به رسانه‌های ملی برای محتوای خبری منتشر شده در پلتفرم‌هایشان هستند.

به گزارش Phonearena، اگر این شرکت ها قوانین را رعایت نکنند، ممکن است با جریمه های سنگینی روبرو شوند. ما از میلیون ها دلار جریمه صحبت می کنیم. این قانون شرکت های بزرگی مانند متا (صاحب فیس بوک و اینستاگرام) و گوگل (به رهبری آلفابت) را هدف قرار می دهد.

راهنمای خرید بازیگرها

به گزارش رویترز، استیون جونز، معاون وزیر خزانه داری و وزیر خدمات مالی استرالیا در کنفرانسی اعلام کرد که این طرح به منظور ایجاد مشوق های مالی برای معاملات بین رسانه های استرالیایی و پلتفرم های دیجیتال طراحی شده است.

وی خاطرنشان کرد که این قوانین شامل رسانه های اجتماعی و موتورهای جستجو می شود که بیش از 250 میلیون دلار درآمد در استرالیا ایجاد می کند.

صنعت فناوری نیز در واکنش به این موضوع از این طرح انتقاد کرده است. یکی از نمایندگان متا می گوید این طرح به طور دقیق نحوه عملکرد پلتفرم هایش را منعکس نمی کند و ادعا می کند که اکثر کاربران از این پلتفرم ها برای دریافت اخبار استفاده نمی کنند. گوگل همچنین هشدار داد که این سیاست ممکن است توافقات موجود با ناشران استرالیایی را به خطر بیندازد.

شرکت های بزرگ فناوری باید خسارت وارده به رسانه ملی را جبران کنندشرکت های بزرگ فناوری باید خسارت وارده به رسانه ملی را جبران کنند

این اقدام جدید ادامه اقدامات قبلی دولت استرالیا برای مهار شرکت های بزرگ فناوری است. استرالیا اخیراً اولین کشوری است که دسترسی به شبکه های اجتماعی برای افراد زیر 16 سال ممنوع است..

این قوانین همچنین شامل جریمه هایی برای شرکت هایی است که نتوانند کلاهبرداری آنلاین را کنترل کنند. با این حال، طبق گفته استیون جونز، پلتفرم X از این قوانین مستثنی است.

این اقدامات بر اساس یک قانون استرالیا در سال 2021 است که شرکت‌های فناوری آمریکایی را ملزم می‌کند تا درآمد تبلیغات و ترافیک تولید شده از طریق استفاده از محتوای خبری در پلتفرم‌های خود را به رسانه‌های ملی جبران کنند. در آن زمان، متا به طور موقت کاربران استرالیایی را از اشتراک گذاری اخبار منع کرد. اما در نهایت با رسانه هایی مانند News Corp و ABC به توافق رسید.

با این حال، متا اعلام کرده است که این قراردادها را پس از سال 2024 تمدید نخواهد کرد و این تصمیم بخشی از استراتژی جهانی آن برای کاهش تمرکز بر اخبار و محتوای سیاسی است.

متا در سال های اخیر سعی کرده است توجه به اخبار را کاهش دهد. نحوه حذف بخش اخبار در فیس بوک برای استرالیا، ایالات متحده آمریکا، انگلستان، فرانسه و آلمان. در اوایل سال جاری، متا کاربران کانادایی را از اشتراک‌گذاری اخبار پس از تصویب قوانین مشابه منع کرد. اما نظر شما چیست؟ آیا واقعاً چنین قوانینی می توانند مؤثر واقع شوند؟ نظر خود را با بازیگرها در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید. اخبار فناوری با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: