محمد جاواد اکبری دانشجوی دانشگاه تهران با اشاره به قتل امیر محمد خلگی ، دانشجوی دانشگاه تهران ، گفت: “پس از تاریکی هوا ، درب غربی دانشگاه تهران نمی تواند به طور واقعی ترافیک باشد. درب به کوچه جنت باز می شود ، و تقریباً هیچ شبی وجود ندارد که دانشجویان از ناامنی در منطقه شکایت کنند. پیش از این نامه ای نوشتیم و ساکنان کوی را امضا کردیم و نامه را به دفتر خوابگاه تحویل دادیم ، اما این اتفاق دوباره رخ نداد ، و هر بار که اعلام کردیم برای منطقه درخواست امنیت کرده ایم و منتظر عمل آنها هستیم.
به گفته جمران ، وی گفت که موارد بسیاری در نزدیکی درب غربی درب غربی وجود داشته است ، و افزود که این کوچه در تاریکی است ، از دم درب غربی تا کوچه ، که خیلی دور است. ما از مسئولان دانشگاه خواسته ایم تا حداقل یک پروژکتور را در آن کوچه در نزدیکی درب غربی CUI قرار دهند تا فضا را روشن کنند و یک دوربین نصب کنند ، اما دانشگاه اعلام کرد که مجاز به نصب دوربین در خارج از محوطه دانشگاه نیست. با توجه به اینکه درب اصلی CUI به هیچ یک از ایستگاه های مترو نزدیک نیست و فقط درب غربی در نزدیکی ایستگاه Modarres Tarbiat واقع شده است ، دانش آموزان از آن درب استفاده می کنند و بسیار زیاد هستند ، اما امنیت ندارند.
دانشجوی دانشگاه تهران با اشاره به تغییر رئیس جمهور دانشگاه در اکتبر سال جاری ، گفت: از همان روز اول ما از امنیت درها با رئیس جدید دانشگاه درخواست کرده ایم. متأسفانه ، حتی اتومبیل های دانش آموزان که جلوی درب اصلی CUI پارک شده اند ، ایمن نیستند و ما هر شب سرقت یکی از اتومبیل های دانش آموزان را می بینیم. حتی وقتی از دانشگاه خواسته ایم حداقل درب اصلی CUI را لامپ کند تا از امنیت ماشین اطمینان حاصل کند ، آنها گفتند که این هیچ ارتباطی با ما ندارد. اوضاع به گونه ای است که میزان تقاضای دانشجویان در دانشگاه تهران به اندازه امنیت درخواست امنیت است ، که اینگونه نیست.بشر
هشدار داده بودیم
اکبری گفت: “من در حضور رئیس جدید دانشگاه به خودم هشدار داده بودم که دیر یا زود ، ناامنی درهای دانشگاه باعث آسیب جدی به دانشجویان خواهد شد ، اما آنها گفتند:” خدا آرزو می کند. “مقامات دانشگاه تهران فقط اعلام كردند كه ما نامه ای را به پلیس ارسال كرده ایم ، اما هیچ گونه توجهی صورت نگرفته است. اکنون یكی از اصلی ترین خواسته های دانشجویان تعیین سهم هر مؤسسه در پرونده قتل مرحوم خاللی است. هنگامی که دانش آموزان با لپ تاپ سفر می کنند و غیره ، حادثه تحقیرآمیز رخ می دهد و هنوز چاره ای وجود ندارد ، به این معنی که این فعل این را ترک می کند. بی اعتنایی به مسائل امنیتی خوابگاه ، در حالی که مؤسسات مختلف دائماً از هرگونه حرکت اعتراضی در دانشگاه تهران آگاه هستند و به جای توجه به امنیت دانشجویان ، وضعیت دانشگاه را از نظر عدم اعتراض مشاهده می کنند.
وی افزود: روابط عمومی دانشگاه در ابتدا اعلام کرد که قتل مرحوم خاللی در بزرگراه جلال رخ داده است تا نشان دهد که این حادثه هیچ ارتباطی با دانشگاه تهران ندارد. دانشجویان به دانشگاه بسیار اعتراض داشتند و معتقد بودند که دانشگاه می خواهد اولین قدم را باز کند. همچنین ، تمام سایت های خبری نوشته بودند که این حادثه در یکی از محلات اطراف خوابگاه دانشگاه رخ داده است و حتی یکی از آژانس های خبری از سایت این حادثه یاد کرده است.
روایتی از شیوه دردناک قتل مرحوم خاللی
دانشجوی دانشگاه تهران ، با اشاره به اینکه مرحوم خاللی اهل روستای درمیان در جنوب خراسان بود ، گفت: دیروز خانواده آن مرحوم به تهران آمدند و چنان مظلوم هستند که حتی نمی توانند از حق خود دفاع کنند. به گفته فیلم های موجود ، از سارقان در کوچه جنت خواسته شد که لپ تاپ مرحوم خاللی را که در برابر آن مرحوم مقاومت می کرد ، بگیرند و مجرمان مجروح شدند و با چاقو فرار کردند. حتی مرحوم خاللی به دنبال همان موتور با همان موقعیت و سرانجام پس از چند ثانیه است.
چه اتفاقی برای تظاهرات دانشجویی افتاد؟
اکبری همچنین شب گذشته در خوابگاه دانشگاه به تظاهرات اشاره کرد و گفت: “این تجمع دیروز از ساعت 9 صبح آغاز شد و دانشجویان در داخل کوی و جلوی درب اصلی جمع شدند. در ، اما متأسفانه اجازه ورود به آن را ندادند. خانم و او را تحت فشار قرار داد ، و دانش آموزان از غار ریختند و آن آقا را مورد ضرب و شتم قرار دادند و نیز با وجود این واقعیت که امنیت خوابگاه اعلام کرده بود که حضور در این تظاهرات امکان پذیر نیست ، چندین دانش آموز Basij وارد خوابگاه شده اند. از خوابگاه و عکس و فیلم از معترضین گرفته شده است که باعث تنش ها می شود.
وی ادامه داد: در ساعت 9 صبح ، دکتر حسینی ، رئیس دانشگاه تهران ، رئیس وزارت علوم و معاون وزیر ، وارد کوی شد. دکتر حسینی در سخنرانی ، ضمن تأیید اینکه او دانشگاه خود را مقصر می داند ، گفت که وی با حضور نمایندگان دانشجویی برای تحقیق در مورد این حادثه و یافتن مقصر ، کمیته ای تشکیل می دهد. اما از طرف دیگر ، حضور لباس باعث شده بود که این فضای آنقدر محکم باشد که صحبت های دکتر حسینی شنیده نشود. به خصوص هنگامی که دانش آموزان دیگر به غذاها آمدند ، لباس افراد سخنان بی ربط ساخته بود ، و این رفتارها باعث می شد هر لحظه این فضا را ملتهب تر کند. این تنش ها شعار علیه حاکمیت در طول تظاهرات داده نشده است. بر این اساس ، دانشجویان علاوه بر تأکید بر پیگیری های قضایی -مرحوم خلیج ، خواستار ایجاد کمیته ای برای حمایت از حقوق دانشجویان شدند تا کل اعتراضات کشور دانشجویان مورد حمایت قرار نگیرد.
دانشجوی دانشگاه تهران گفت: “در هر صورت ، مقامات این تظاهرات متعهد شدند كه امروز كميته ای را با حضور دانشجویان تشکیل دهند و هر خواسته دانشجویی را دنبال كنند.” من فکر می کنم دکتر حسینی از این نظر جدی است ، به خصوص وقتی دانش آموزان از آنها در مورد لباس سؤال کردند ، آنها صریحاً تأیید کردند که این لباس یک شخص است که مانع از اعتراضات صلح آمیز و از اعتراضات خارج از دانشگاه می شود. ما قرار است به منظور بررسی ابعاد قضایی این حادثه ، با دادستان جلسهای داشته باشیم. این تعهداتی است که مقامات در تظاهرات امشب انجام داده اند.
ارسال نقد و بررسی