با این حال ، ترس های شبانه در خواب سبک تر (NREM) رخ می دهد ، و کودک معمولاً در هنگام خواب ترس شدید را تجربه می کند. این ترس ها ممکن است با صداهای بلند ، گریه یا حرکات غیر طبیعی بدن همراه باشد. در این حالت ، فرد از خواب بیدار نمی شود اما ممکن است رفتارهای عجیبی مانند پیاده روی یا فریاد زدن داشته باشد. کودک معمولاً هیچ چیز از این وضعیت به یاد نمی آورد. ترس های شبانه در کودکان بین 5 تا 5 سالگی معمولاً بعد از 5 سالگی شایع تر است و ممکن است مشکلاتی مانند خواب داشته باشد.
نکاتی برای مقابله با کابوس های کودکان
به گفته Tebyan ، کابوس های مداوم ممکن است استرس کودک را از مواردی مانند رفتن به مدرسه یا نحوه استفاده از توالت نشان دهد. در این شرایط ، درگیری و رفتارهای قابل اعتماد می تواند به کودک کمک کند تا احساس امنیت بیشتری کند.
1. اولین قدم وقتی صدای فرزندتان را می شنوید ، سریع بروید ، او را بغل کنید و با جملاتی مانند “مادر و پدر اینجا هستند” ، “من اینجا” ، “کنار من ، مادر من”. کودک خود را آرام کن
2. نباید او را مجبور به تعریف خواب خود کند. اما اگر او خودش را می خواهد ، با دلسوزی به تمام سخنان خود گوش دهید.
1. کابوس های بد زیر 5 سال معمولاً بسیار ترسناک هستند ، زیرا در این سن کودکان قادر به تشخیص واقعیت تخیل نیستند.
1. اگر فرزند شما از چیزی در اتاق خود می ترسد ، مانند Loloui در کمد لباس یا اژدها در زیر تختخواب خود ، می توانید هیولا را با جاروبرقی از بین ببرید یا کودک را با اسپری ضد لولو نشان دهید که در واقع هیچ چیز نیست. اتاق او بسیار دور است.
1. به کودک یک شی یا اسباب بازی بدهید تا او را آرام کند. معمولاً اسباب بازی ای که کودک به آن متصل است ، پاسخ بهتری به آرامش فضا می دهد.
1. چراغ خواب را روشن کنید یا به کودک چراغ قوه بدهید و در خواب بمانید تا آرام شود.
1. به فرزند خود نگویید که با شما بخوابد یا با شما بخوابد ، زیرا این ممکن است به یک عادت بد تبدیل شود.
1. از نمایش فیلم ها یا عکس های ترسناک به کودک خودداری کنید.
1. یک برنامه آرامش بخش را برای کودک خود تنظیم کنید تا ذهن خود را آرام کند و به راحتی بخوابد.
1. قبل از خواب ، می توانید در مورد چیزهای خوب و مثبت با فرزند خود صحبت کنید یا یک داستان سرگرم کننده و خنده دار بخوانید. این به ذهن او کمک می کند تا تصاویر مثبت را جایگزین کند و خواب را آرام تر کند.
چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنید؟
اگر فرزندشان حداقل دو کابوس در هفته را بیش از 6 ماه تجربه کند ، والدین باید به ارزیابی روانشناختی فکر کنند. علاوه بر این ، کابوسهای مکرر در کودکان بالای 5 سال ممکن است نیاز به مداخله روانی داشته باشند. مشاوره ممکن است توصیه شود. اگر کودک دارویی مصرف کند ، ممکن است نیاز به تنظیم داشته باشد.
ارسال نقد و بررسی