تحریم های تراشه ای علیه چین وزیر بازرگانی آمریکا او را احمق خواند. در نظر بگیرید که چنین تحریم هایی برای کشوری مانند چین قابل اجرا نیست.
چین الان دومین اقتصاد بزرگ جهان. این کشور پشت سر آمریکاست و از نظر فناوری در صدر جهان قرار دارد. این کشور با جمعیت زیاد خود از سالهای اخیر همواره در تلاش بوده تا خود را در همه زمینهها ثابت کند و درست است که این تلاشها بسیار مثمر ثمر بوده است.
این کشور آسیایی نیز سال هاست که بر سر مسائل مختلف با آمریکا اختلاف دارد و آمریکا در زمینه های مختلف این کشور را تحریم کرده است. یکی از این موارد تحریم های تراشه ای علیه چین است که به گفته وزیر بازرگانی آمریکا احمقانه و غیرعملی است. احتمالا منظور این مقام آمریکایی این است که چین دیگر به هیچ کشوری وابسته نیست و می تواند در همه بخش ها خودکفا باشد و این کار را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد. در هر صورت بهتر است جزییات خبر را در ادامه بخوانید.
تحریم تراشه ها علیه چین احمقانه است
نقل شده از تامشاردور; با توجه به رقابت شدید بین ایالات متحده و چین، رقابت و سرمایه گذاری در صنعت تراشه به یکی از مهم ترین موضوعات تجاری در حال حاضر تبدیل شده است.
وزیر بازرگانی ایالات متحده، جینا ریموندو. وی در مصاحبه ای اختصاصی می گوید تمرکز بر سرمایه گذاری داخلی و ایجاد نوآوری بسیار موثرتر از اعمال تحریم و محدودیت برای صادرات به چین است.
این مقام آمریکایی افزود:
قانون چیپس که برای تقویت زیرساخت های نیمه هادی در ایالات متحده به تصویب رسیده است، تعهد دولت را به سرمایه گذاری در این بخش حیاتی نشان می دهد.
رایموندو افزود: این قانون نسبت به 28 سال گذشته هزینه های بیشتری را برای ساخت و توسعه زیرساخت های نیمه هادی به همراه داشته است و به گفته وی، این نوع سرمایه گذاری می تواند به آمریکا کمک کند تا از رقبای خود پیشی بگیرد.
علیرغم تلاش های آمریکا برای جلوگیری از دسترسی چین به فناوری های پیشرفته از طریق تحریم ها، گزارش ها نشان می دهد که شرکت های چینی همچنان به تهیه و خرید تراشه های ممنوعه از طریق بازار سیاه ادامه می دهند. این عدد موید خلاقیت و ظرفیت بالای شرکت های چینی برای مقابله با محدودیت های ناشی از تحریم های آمریکاست. از این نظر، رایموندو معتقد است که بهترین راه برای رقابت با چین تمرکز بر نوآوری و توسعه فناوری های پیشرفته است.
با این حال جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده او همچنان بر ادامه تحریم ها علیه چین تاکید دارد. او همچنین از کشورهایی مانند ژاپن و هلند میخواهد که در ممانعت از دسترسی چین به فناوریهای پیشرفته، بهویژه در صنعت نیمهرسانا، به ایالات متحده بپیوندند. بایدن معتقد است که این تحریم ها نقش کلیدی در جلوگیری از توسعه فناوری های پیشرفته چینی دارند. البته این نظر بایدن است و احتمالاً با ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید این وضعیت به حالت عادی باز می گردد.
ترامپ اساسا با این قانون مخالف است و بارها از آن انتقاد کرده است. او می خواهد روند دولت ایالات متحده برای کاهش مقررات مالیاتی را تغییر دهد. این تغییرات می تواند تاثیر بسزایی در سرعت اجرای پروژه های نیمه هادی داشته باشد و بسیاری از متقاضیان یارانه دولتی را برای تامین مالی پروژه های خود تحت فشار قرار دهد.
در نهایت، برای موفقیت در صنعت نیمه هادی، ایالات متحده نیاز به سرمایه گذاری هنگفت در فناوری های پیشرفته و نوآوری دارد. وزیر بازرگانی این کشور بر اهمیت حمایت بیشتر دولت از نوآوری داخلی تاکید کرده است تا ایالات متحده بتواند سریعتر از چین پیشی بگیرد. این رویکرد به ایالات متحده کمک می کند تا رقابت جهانی خود را حفظ کند و موقعیت خود را به عنوان یک رهبر فناوری تقویت کند.
بیشتر بخوانید:
نظر شما چیست؟ آیا تحریم های آمریکا علیه چین اشتباه است؟ لطفا نظرات خود را در قسمت نظرات بنویسید.
ارسال نقد و بررسی