گوگل در تلاش است تا از طریق قابلیت Daily Listen، تجربه جستجو و کشف اطلاعات را برای کاربران به سطح جدیدی برساند.
بر اساس این گزارش 9to5googleاین ویژگی که در حال حاضر در مرحله آزمایشی است با کمک هوش مصنوعی مقالههای صفحه Discover و سابقه جستجوی کاربران را به خلاصههای صوتی تبدیل کنید. یعنی هدف گوگل ارائه اخبار و موضوعات مورد علاقه به کاربران در قالب یک پادکست پنج دقیقه ای شخصی سازی شده برای هر کاربر است.
ویژگی گوش دادن روزانه گوگل چگونه کار می کند؟
ویژگی Daily Listen از طریق پروژه Google Search Labs برای کاربران اندروید و iOS در ایالات متحده ارائه شده است. این ویژگی از داده های جستجو و تعامل کاربر با صفحه Discover برای انتخاب مقالات مرتبط استفاده می کند. پس از شناسایی مقالات خبری و موضوعات مورد علاقه، گوگل از هوش مصنوعی برای تولید یک خلاصه صوتی پنج دقیقه ای از آنها استفاده می کند.
این ویژگی در واقع شباهت زیادی به ویژگی Audio Summaries از پروژه NotebookLM گوگل دارد که برای تولید خلاصه های صوتی مقالات خبری و مطالب دیگر استفاده می شود. ویژگی جدید گوگل می تواند به کاربران این امکان را بدهد که بدون نیاز به خواندن متون طولانی، مهم ترین مطالب و اخبار را در حین حرکت یا انجام فعالیت های روزانه به صورت صوتی گوش دهند.
ویژگی ها و کنترل های جدید برای پخش صوتی Daily Listen
در این قابلیت گوگل کنترل هایی را برای مدیریت پخش صدا در اختیار کاربران قرار می دهد. از جمله این کنترل ها می توان به مواردی مانند play، stop، mute، بازگشت و رفتن به داستان بعدی اشاره کرد. همچنین در پایین پخشکننده صوتی، تب داستانهای مرتبط وجود دارد که به کاربران اجازه میدهد علایق خود را بیان کنند و موضوعات جدید را با لایک یا دوست نداشتن هر داستانی کشف کنند.
این ویژگی هنوز در حال آزمایش است و در حال حاضر فقط برای افرادی که در برنامه آزمایشگاه های جستجوی گوگل ثبت نام کرده اند در دسترس است. کاربران می توانند این ویژگی را در ویجت های سفارشی زیر نوار جستجو در بالای برنامه گوگل ببینند. البته هنوز مشخص نیست که آیا این قابلیت برای عموم عرضه خواهد شد یا خیر.
یکی از نکات جالب در این زمینه این است که گوگل سال گذشته قابلیت مشابهی به نام AI Search Overviews را آزمایش کرد و پس از موفقیت آمیز بودن این تست، به صورت گسترده تری در دسترس عموم قرار گرفت. بنابراین، ویژگی Daily Listen ممکن است در آینده نیز به یک ویژگی دائمی تبدیل شود.
بیشتر بخوانید:
ارسال نقد و بررسی