Operai یک ظرفیت تحقیق عمیق را بر اساس هوش مصنوعی ارائه می دهد که به کاربران کمک می کند تا با استفاده از پلتفرم چتپپ ، تحقیقات پیشرفته تر و عمیق تری انجام دهند.
ویژگی جدید ، معروف به تحقیقات عمیق ، برای افرادی که در زمینه هایی مانند امور مالی ، علوم ، سیاست و مهندسی کار می کنند ، طراحی شده و نیاز به تحقیقات دقیق ، جامع و قابل اعتماد دارد.
بشر علاوه بر اوپادای وی گفته است که این ویژگی همچنین می تواند برای افرادی که می خواهند محصولاتی را خریداری کنند که نیاز به بررسی دقیق دارند (مانند اتومبیل ، لوازم و مبلمان) مفید باشد. در حقیقت ، ظرفیت تحقیق عمیق برای مواردی طراحی شده است که کاربران به جای یک پاسخ سریع یا خلاصه ، نیاز به تجزیه و تحلیل اطلاعات چندین منبع دارند.
دسترسی اولیه و نحوه استفاده از ظرفیت تحقیق عمیق
طبق گفته Takrato ذکر شده توسط تکنیکاین ویژگی جدید امروز برای کاربران نسخه Chatgpt Peru فعال شده است و در هر ماه 100 جستجو دارد. در مرحله بعد ، این ویژگی برای کاربران نسخه Plus و Team در دسترس خواهد بود و در نهایت به این شرکت دسترسی پیدا می کند.
Operai اعلام کرده است که نسخه Plus احتمالاً طی یک ماه آینده راه اندازی می شود و میزان جستجو برای کاربران پولی به زودی “به طور قابل توجهی” افزایش می یابد.
این ویژگی در ابتدا به صورت منطقه ای راه اندازی شد و OpenAi هنوز طرحی برای انتشار آن در انگلستان ، سوئیس و منطقه اقتصادی اروپا اعلام نکرده است. برای استفاده از یک ظرفیت تحقیق عمیق ، کاربران باید “تحقیق عمیق” را در پیکربندی ChatGPT انتخاب کرده و سپس به سؤالات خود وارد کنند.
همچنین می توان فایل ها و برگهای محاسبه را ضمیمه کرد. در حال حاضر ، این عملکرد فقط از طریق نسخه وب در دسترس است و پشتیبانی از برنامه های تلفن همراه و دسک تاپ در پایان این ماه اضافه می شود.
پاسخ های ارائه شده توسط این ویژگی می تواند بین 5 تا 30 دقیقه طول بکشد و پس از اتمام ، کاربر از طریق اعلان مطلع می شود.
پیشرفت های آینده و دقت اطلاعات
در حال حاضر ، خروجی های Chatgpt به عنوان متن عمیقاً ارائه می شوند ، اما OpenAI اعلام کرده است که به زودی پشتیبانی از تصاویر داخلی ، تصاویر داده و سایر اشکال تجزیه و تحلیل بصری را اضافه می کند. علاوه بر این ، امکان اتصال به منابع داده تخصصی تر ، از جمله منابع مشترک و داخلی ، در برنامه های آینده شرکت یافت می شود.
اما مهمترین سؤال این است که این ویژگی دقیق و قابل اعتماد چقدر خواهد بود؟ از آنجا که مدل های هوش مصنوعی هنوز خطاهایی مانند “توهم” دارند ، خطر ارائه اطلاعات نادرست یا نادرست در تحقیقات وجود دارد.
به همین دلیل ، OpenAI اعلام کرده است که نتایج این عملکرد کاملاً مستند خواهد شد ، از جمله نقل قول های روشن به منابع و همچنین خلاصه ای از روند فکری مدل ، تا کاربران بتوانند اطلاعات را به راحتی بررسی و تأیید کنند.
مدل هوش مصنوعی جدید و نحوه آموزش آن
برای افزایش دقت ، OpenAI از نسخه خاصی از مدل “استدلال” O3 که اخیراً معرفی شده است استفاده می کند. این مدل از طریق یادگیری تقویت کننده آموزش داده می شود و مبتنی بر کارهای واقعی است که نیاز به بررسی وب سایت و استفاده از ابزار پایتون دارند. یادگیری تقویت کننده به مدل کمک می کند تا مهارت های خود را از طریق اثبات و خطا بهبود بخشد و به دست آوردن بهتر “پاداش های مجازی” باشد.
طبق گفته OpenAI ، نسخه ویژه O3 برای ناوبری وب و تجزیه و تحلیل داده ها بهینه شده است و می تواند حجم زیادی از متون ، تصاویر و پرونده های PDF را جستجو و تجزیه و تحلیل کند. این مدل همچنین قادر به کار در پرونده های بارگیری شده توسط کاربران ، ترسیم تصاویر با ابزار پایتون و قرار دادن آنها در پاسخ های خود است. علاوه بر این ، می توانید بخش های خاصی یا بخش های منابع را مستقیماً در پاسخ های خود نقل کنید.
برای ارزیابی این دقت از ظرفیت ، Openai آن را با آخرین مجموعه امتحانات بشریت امتحان کرده است. این مجموعه شامل بیش از 3000 سؤال تخصصی در زمینه های مختلف دانشگاهی است. مدل O3 توانسته است 26.6 ٪ دقت را در مقایسه با سایر رقبا ، مانند تفکر جمینی (با دقت 6.2 ٪) ، Grok-2 (با دقت 3.8 ٪) و حتی مدل GPT-4O OpenAi (با 3.3 ٪ از دقت) خیلی بهتر عمل کرده است. البته این مجموعه سؤالات به گونه ای طراحی شده است که نسبت به سایر معیارهای ارزیابی هوش مصنوعی برای به چالش کشیدن مدلهای پیشرفته چالش برانگیز تر است.
محدودیت ها و چالش های پیش رو
با وجود این پیشرفت ها ، OpenAi تأکید کرده است که این ظرفیت هنوز با محدودیت روبرو است و گاهی اوقات ممکن است اشتباه یا نادرست باشد. یکی از اصلی ترین چالش ها ، دشواری در شناسایی اطلاعات معتبر از شایعات است. علاوه بر این ، این مدل ممکن است در انتقال قابلیت اطمینان و گاهی اوقات خطاها در قالب گزارش ها و قرار ملاقات ها مشکل داشته باشد.
از طرف دیگر ، این ویژگی می تواند گزینه ای جذاب تر برای دانش آموزان و کسانی که به دنبال اطلاعات دقیق و مستند نسبت به سایر چت ها هستند. اما سوال اصلی این است که آیا کاربران واقعاً خروجی این ابزار را ارزیابی و ارزیابی می کنند یا به سادگی آن را کپی کرده و از آن استفاده می کنند.
نکته جالب این است که اگر این ویژگی آشنا به نظر برسد ، به این دلیل است که گوگل ویژگی مشابهی کمتر از دو ماه پیش معرفی کرده بود.
ارسال نقد و بررسی